{**}

Historie

Historie Historie Historie Historie Historie
De familie Van de Kletersteeg is van oudsher een familie van boeren en bakkers. Uw huidige bakker Wim van de Kletersteeg werd geboren in 1965. Wim’s vader heet Gerard van de Kletersteeg en richtte deze bakkerij op in 1961,  samen met zijn vrouw, Door Smink. In 1961 was dit niet alleen een bakkerij maar ook een kruidenierswinkel. Er waren grote, vaak boerengezinnen, waar Gerard en de medewerkers aan de deur bezorgden. De vrouw van Gerard, Door, verzorgde de winkel aan de Zevenhuizerstraat 137. 

Gerard, geboren in 1937, komt uit een gezin met bakkers. Zijn vader en moeder hadden een bakkerij in Hooglanderveen. Alle 10 kinderen hielpen mee in en om de bakkerij. Later zijn verschillende kinderen zelf ook bakker geworden en een bakkerij begonnen. Bijv. Jan van de kletersteeg, tegenwoordig gerund door  zoon Wilfried in Hooglanderveen/Vathorst. Of zoon Wim van de Kletersteeg in Stoutenburg tegenwoordig gerund door zoon Wim.

Vandaar dat u de naam Van de Kletersteeg  vaak hoort i.v.m. een bakkerij. Alle bakkerijen zijn zelfstandig en hebben hun eigen bedrijfsvoering en filosofie.