{**}

Ons team

Van dinsdag tot en met zaterdag staan onze bakkers, baksters en gastvrouwen graag voor u klaar. Van een Zelderts Bruin tot een Chocolate Dream(taart), wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Veel van onze medewerkers zijn al jarenlang een bekend gezicht voor u binnen ons bedrijf, daar zijn we dan ook erg trots op!

Medewerkers aan het woord

 • Ria van de Grift - Van de Coterlet

  Ria van de Grift - Van de Coterlet

  Ria van der Grift - Van der Coterlet werkt in onze winkel sinds 1990.
  Om zo lang bij een bedrijf te werken moet je het wel naar je zin hebben! Ik vind het heerlijk om bij Van de Kletersteeg te werken. Het is een mooi bedrijf met eerlijke producten waar ik 100% achter sta. Inmiddels heb ik al drie verbouwingen meegemaakt. In het nieuwe concept staan we dichterbij de klant, wat een gemoedelijke sfeer meebrengt.
 • Tineke de Graaf - Veldhuizen

  Tineke de Graaf - Veldhuizen

  Tineke de Graaf - Veldhuizen, gastvrouw sinds 1995.
  Wat ik het leukste vind aan de winkel? De gezelligheid en contacten met onze klanten. Het is altijd lekker druk dus de dagen vliegen hier voorbij! Daarnaast werken we met veel verschillende verse producten, dat maakt het afwisselend. En natuurlijk zijn ook de collega's een pluspunt!
 • Wim de Graaf

  Wim de Graaf

  Wim de Graaf, meesterbakker brood sinds 1996.
  De vraag wat mijn passie is? Het mooiste vind ik het elke dag weer maken van een prachtig eindproduct vanaf de basis van de grondstoffen. Daarnaast kan ik ook mijn creativiteit prima kwijt in de bakkerij.