step: 1

Algemene voorwaarden

Bakkerij van de Kletersteeg - Hoogland« Klik hier om terug te gaan naar de bestelling

1. Definitie
In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis:
a. Bakkerij van de Kletersteeg, hierna te noemen: ‘Bakkerij van de Kletersteeg’
b. Opdrachtgever: Een opdrachtgever is een rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van de Bakkerij van de Kletersteeg.

2. Bestellingen
2.1. Besteltijden

De opdrachtgever kan bestellingen 24 uur per dag 7 dagen per week plaatsen via
http://www.vandekletersteeghoogland.nl/

3. Bezorging
3.1. Leveringstijden

Voor alle bestellingen geldt een levertijd van één werkdag vanaf het moment van bestelling, mits de bestelling voor 17.00 uur is geplaatst. Wanneer u op zaterdag besteld is maandag de eerst mogelijke leverdag. Bezorgingen vinden in het algemeen plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 10.00 uur, 10.00 en 11.00 uur en 11.00 en 12.00 uur. Er vinden geen bezorgingen plaats op zon,- en feestdagen, Koninginnedag en oudejaarsdag. Bakkerij van de Kletersteeg behoudt het recht om af te wijken van bovengenoemde leveringstijden.
Producten die dit toelaten kunnen verzonden worden door heel Nederland. Bezorging vindt plaats middels PostNL. Na bestelling wordt het pakket uiterlijk de volgende werkdag bij PostNL aangeboden voor verzending. PostNL hanteert een levertijd van 1 werkdag, echter is Bakkerij van de Kletersteeg nooit aansprakelijk voor een latere aflevering door PostNL.

3.2. Aflevering
De bestellingen worden afgeleverd bij de voordeur of receptie indien deze aanwezig is. Bakkerij van de Kletersteeg is niet verantwoordelijk voor de interne aflevering. Mocht de bestelling niet op het afleveradres bezorgd kunnen worden, dan zal de chauffeur trachten de bestelling bij een nabijgelegen adres te bezorgen. Indien dit niet mogelijk is, dan wordt de bestelling weer meegenomen en wordt er een afhaalbericht in de bus gedaan. De bestelling wordt hierna 48 uur bewaard en u kunt deze afhalen in de winkel. Er vindt geen nalevering plaats.


3.3. Spoedbezorging
Mocht de opdrachtgever een bestelling met spoed willen bestellen of artikelen warm wensen te ontvangen dan dient de opdrachtgever telefonisch contact op te nemen met Bakkerij van de Kletersteeg.

3.4. Overmacht
Bakkerij van de Kletersteeg is niet aansprakelijk inzake overmacht. Onder overmacht wordt verstaan: abnormale en onvoorziene omstandigheden die onafhankelijk zijn van de wil van degene die zich erop beroept en waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden vermeden zoals extreme weersomstandigheden, natuurrampen, stakingen enzovoort.

4. Prijzen
Alle prijzen vermeld op de website http://www.vandekletersteeghoogland.nl/ zijn inclusief 6% BTW. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

5. Betaling
Alle particuliere en zakelijke opdrachtgevers kunnen gebruik maken van de volgende betaalmethodes: iDEAL en betaling bij aflevering/mobiele PIN.

6. Aansprakelijkheid
6.1. Adressering/data

Bakkerij van de Kletersteeg kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanleveren van foutieve adressen en/of afleverdata.

6.2. Logo/tekst
Bakkerij van de Kletersteeg kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten van logo en/of tekst, wanneer deze foutief zijn opgegeven door de opdrachtgever.

6.3. Allergeneninformatie
Alle gegevens met betrekking tot allergenen en ingrediënten van onze producten zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Bakkerij van de Kletersteeg is niet verantwoordelijk voor eventuele klachten die voortkomen uit het consumeren van producten die door Bakkerij van de Kletersteeg zijn gemaakt en geleverd.

6.4. Overige zaken
- Bakkerij van de Kletersteeg is bevoegd om fouten waarvoor hij aansprakelijk is te herstellen of de uit die fouten voortvloeiende schade te beperken of op te heffen.
- Bakkerij van de Kletersteeg is niet aansprakelijk voor indirecte schade van opdrachtgever of derden, waaronder gevolgschade en bedrijfsschade.
- Bakkerij van de Kletersteeg is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van de uitvoeringstermijn.
- In geval van aansprakelijkheid van Bakkerij van de Kletersteeg is Bakkerij van de Kletersteeg nimmer gehouden een hoger bedrag aan schade te vergoeden dan het maximum van het factuurbedrag (exclusief BTW) van de betreffende werkzaamheden.

- Elke vordering tot schadevergoeding van opdrachtgever vervalt, indien de vordering niet binnen één week na het constateren van de schade schriftelijk aan Bakkerij van de Kletersteeg is kenbaar gemaakt en indien zij niet binnen één jaar na dat tijdstip in rechte aanhangig is gemaakt.

7. Annulering
7.1. Door opdrachtgever

Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever telefonisch contact op te nemen met  Bakkerij van de Kletersteeg. Annuleringen via fax worden niet in behandeling genomen. Bakkerij van de Kletersteeg kan niet garanderen dat de bestelling geannuleerd kan worden. Eventuele kosten worden bij annulering in rekening gebracht aan de opdrachtgever. Dit bedraagt over het algemeen 25% van de totale order.

7.2. Door Bakkerij van de Kletersteeg
Bakkerij van de Kletersteeg behoudt zich het recht toe om bestellingen die moeten worden voorzien van beledigende of aanstootgevende afbeeldingen en/of teksten te weigeren zonder opgaaf van reden aan de opdrachtgever.

8. Wijzigingen
Om een wijziging door te geven dient de opdrachtgever telefonisch contact op te nemen met Bakkerij van de Kletersteeg. Wijzigingen via fax worden niet in behandeling genomen. Bakkerij van de Kletersteeg kan niet garanderen dat de bestelling gewijzigd kan worden. Eventuele kosten bij wijziging worden in rekening gebracht aan de opdrachtgever.

9. Klachten
Op werkdagen van 08.30 uur tot 13.00 uur kunt u voor klachten en vragen terecht bij Bakkerij van de Kletersteeg. Dit kan telefonisch of via email. Klachten via fax worden niet in behandeling genomen. Klachten worden tot een week na bevestiging van de opdracht in behandeling genomen.

10. Privacy
Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

11. Uitstraling
11.1. product

De uitstraling van onze producten kan afwijken van de producten getoond op http://www.vandekletersteeghoogland.nl/.

11.2. verpakking
Onze verpakkingen zijn altijd voorzien van het logo van Bakkerij van de Kletersteeg. Getoonde verpakkingen kunnen afwijken. Indien de door u bestelde producten verpakt moeten worden in verpakkingen zonder dit logo dan dient u dit voor aanvang van uw order via email aan te geven.

12. gewichten
De gewichten bij onze producten zijn indicatief en kunnen met een marge van 10% afwijken.

Gegevens Bakkerij van de Kletersteeg

Bakkerij van de Kletersteeg
Zevenhuizerstraat 135
3828 PS  Hoogland
Email: bestellingen@vandekletersteeghoogland.nl
Tel: 033- 4801219

KVK nr: 31015071
BTW nr: NL.0095.67655.B.01
Rekening nr:
ING: 66.29.93.02
RABO: 12.30.25.109

« Klik hier om terug te gaan naar de bestelling

 

Inloggen

Levertijd

Op werkdagen voor 17.00 bestellen voor levering de volgende dag.
CHECK HIER HET BEZORGGEBIED
Bezorgtarieven

Bezorggebied checken

In het door u ingevulde postcodegebied bezorgen wij wel.
Wij bezorgen alleen bestellingen vanaf € 25,- (Hoogland) en vanaf € 35,- (Overige plaatsen)

Bezorggebied checken

In het door u ingevulde postcodegebied bezorgen wij helaas niet. Wij bezorgen wel in de postcodegebieden: 3812, 3821, 3823, 3824, 3825, 3826, 3827 en 3828.

Vragen

bel 033 - 4801219