Brood 0.0

Heb je al over ons bijzondere brood 0.0 gehoord? Ons brood is 100% natuurlijk, vegan, en vrij van brood- en meelverbetermiddelen.

BANKET

Heb je al kennis gemaakt met onze petit fours? in de banketbakkerij maken wij een assortiment van gevulde koek tot vanille mousse. Bekijk een deel van het assortiment.

Feestdagen

Wij hechten waarde aan tradities. Daarom maken wij in de feestelijke seizoenen, de meest traditionele producten, in een nieuw jasje.

Ons brood 0.0
puur natuur

Al jarenlang zorgen wij voor het beste brood zonder brood­verbeterings­middelen. Maar onze droom was om nóg een stap verder te gaan. Een zoektocht naar grond­stoffen in de meest zuivere vorm en revolutio­naire nieuwe werkwijze hebben geleid tot een brood zonder brood- en meel­verbeter­middelen.

HET ROER OM

Omdat wij alleen nog maar puur natuur willen werken zullen een aantal broodsoorten uit het huidige assor­timent verdwijnen. Ons 0.0 assortiment zal bestaan uit Volkoren, Wit, Hooglander Volkoren, Blond en Trippel. Van deze meergranen soorten zullen ook iedere dag kleine bolletjes op de stenen ovenvloer gebakken worden.

0% brood-
verbetermiddel

0% meel-
verbetermiddel

100%
puur natuur

100%
VEGAN

Lees onze
nieuwtjes hier!

Wil je graag iets meer verdieping over het maakproces van ons brood, op de hoogte gehouden worden van verbeteringen, of ben je gewoon benieuwd naar de laatste updates over ons brood 0.0? Lees dan onze blogs.

Liefde voor het vak

Wij zijn een echte bakkersfamilie. Het bakkersvak is van generatie op generatie doorgegeven. De passie en liefde voor het vak is de inspiratiebron van waaruit wij werken. Onze zoon en dochter (Bart en Saskia) zullen het bedrijf voortzetten. Lees meer over ons en onze geschiedenis.

Minimarkt bij ons
Op het erf

Wij – als ambachtelijke bakker – houden van vers. Op ons erf, naast de bakkerij, staan op verschillende dagen een aantal versspecialisten.

Dinsdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

08:00 tot 13:00 uur

07:30 tot 13:00 uur

07:30 tot 13:00 uur

Dinsdag:
08:00 tot 13:00 uur
Veendaler kaas

Vrijdag:
07:30 tot 13:00 uur
Versslagerij Gerard van Twillert

Zaterdag:
07:30 tot 13:00 uur
Versslagerij Gerard van Twillert
Holland kaascentrum

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.