- Assortiment bakker
Ontdek ons
brood o.o
Wil je graag iets meer verdieping over het maakproces van ons brood, op de hoogte gehouden worden van verbeteringen, of ben je gewoon benieuwd naar de laatste updates over ons brood 0.0? Lees dan onze blogs.
Een desembrood dat bestaat uit 90% volkorenmeel en 10% zaden en granen.
- Brood 0.0
Brood o.o
puur natuur
Ons 0.0 assortiment bestaan uit Volkoren, Wit, Hooglander/Gooisch Volkoren, Blond en Trippel. En de hiervan gemaakte bolletjes op de stenen ovenvloer gebakken. Het 0.0 assortiment is ook helemaal vegan
- Puur natuur
Alleen de hoogste
kwaliteit grondstoffen
Voor het maken van ons brood, zijn alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen goed genoeg. De basis grondstoffen die we gebruiken zijn: bloem, zemelen, kiemen, water, huisgemaakte desem, zout, 0,5% gist. We geven ons brood vooral heel veel tijd! Studies wijzen uit, dat hierdoor de verteerbaarheid verbetert. Meer essentiële voedingstoffen o.a. vitaminen en mineralen (micro nutriënten) kunnen hierdoor worden opgenomen door het lichaam!
- Brood 0.0
Meer vakmanschap,
Liefde, precisie en passie
Ons unieke proces is het beste van twee werelden: een hoog percentage desem en 0,5% gist. Het brood krijgt een rijs- en verwerkingsproces van 18 tot 24 uur. Omdat de desem lang de tijd krijgt zijn werk te doen, wordt er optimaal smaak en aroma ontwikkeld. Maar het belangrijkste is dat door de desem en de rijstijd de vitamine en mineralen vrij gemaakt worden uit de tarwekorrel, waardoor het lichaam de voedingstoffen goed kan opnemen.
- Assortiment
Traceerbaar van
akker tot bakker
We zijn trots op het nieuwe assortiment zonder brood- en meelverbeteringsmiddelen.
Wim van de Kletersteeg
Bakker