Wat maakt ons nieuwe brood 0.0 zo bijzonder?

  • 100% Puur Natuur. 
  • Vrij van brood en meel verbetermiddelen.
  • Bereid met 18% desem.
  • Voor ons 0.0  brood is een unieke langere bereiding, verwerking en baktijd nodig.
  • Vakmanschap en passie komen samen.
  • 100% Vegan

Ons Meel

  • Is 100% traceerbaar van akker tot bakker en vrij van toegevoegde E-nummers. .
  • Bestaat uit hoogwaardige tarwesoorten en rassen.
  • VDK Tarwemeel is een unieke blend, speciaal voor ons door de specialisten van Koopmans Meel ontwikkeld. Deze tarwe rassen zijn samengesteld vanuit Noord Amerikaanse / Canadese landklimaat en West Europese zeeklimaat tarwe rassen.
    Met een mooie balans van landklimaat versus zeeklimaat voor een unieke smaakontwikkeling.
  • CS Tarwe is een speciale (single blend) tarwe die geteeld wordt op het verbeteren van de malsheid eigenschappen van ons brood.
  • Ras en bodemcombinatie vormt de unieke sleutel.
  • Deze tarwe wordt alleen nog kleinschalig verbouwd op proefvelden rondom het Duitse Harz- gebergte. 

Proces

  • Ons unieke proces is het beste van twee werelden :  Hoog % desem & ½ % bakkersgist.
  • Meer vakmanschap, precisie, liefde en passie.

Kwaliteit & tijd zijn met elkaar verbonden tot kwali-tijd.

Gezondheid en voeding

  • Brood 0.0 = vooral de kunst van het weglaten.
  • Brood 0.0 is enkel gemaakt van primaire basis grondstoffen van bewust gekozen kwaliteit en herkomst.
  • Ons volkorenbrood is rijk aan grove vezels en voldoet aan de strengste en nieuwste volkoren en desem normering.
  • Wij werken met een huisgemaakte desem en lange processen. Studies wijzen uit dat hierdoor de verteerbaarheid verbetert en meer essentiële voedingsstoffen o.a. vitamine en mineralen (micro-nutriënten) opgenomen kunnen  worden door het lichaam.

Deel:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.