Nieuwsbrief december 2023

Beste broodliefhebber,

2023 heeft naast veel mooie gebeurtenissen, ook uitdagingen gekend. Voor ons bedrijf zijn de uitdagingen waar we mee te maken kregen, in het afgelopen jaar, bijzonder extreem geweest. Als ondernemers en bakkers zien wij deze problematiek niet alleen als een probleem, maar we kijken vooral hoe wij hier zo positief mogelijk mee om kunnen gaan. Echter is er één probleem wat veel breder ligt en dat is de krapte op de arbeidsmarkt.

Uitdaging

Het bakkersvak is een mooi vakgebied met zijn eigen uitdagingen. Het grote verschil met andere branches is dat de meeste andere bedrijven een stukje van de puzzel zijn. Zoals bijvoorbeeld productie van een product, inkoop, marketing, transport of de verkoop ervan. Het unieke van ons mooie bakkersvak is dat al deze facetten bij ons in één bedrijf gebeuren. Dat betekent vroeg beginnen en we zijn zelf steeds later klaar, om de tekorten in de personeel bezetting op te vangen. Voor ons als ondernemers worden deze dagen echt te lang. Werkdagen van 16 uur zijn voor ons in de afgelopen ‘maanden’ meer regel dan uitzonderingen geweest. Uiteraard hebben wij met veel plezier ons unieke assortiment voor u gemaakt en willen wij dat heel graag blijven doen

Openingstijden

Om deze problematiek het hoofd te bieden zijn wij genoodzaakt om de openingstijden van onze winkels aan te passen.

Wij zullen vanaf 9 januari
dinsdag t/m vrijdag tot 14.00 uur geopend zijn.

Hoogland
Dinsdag t/m vrijdag: 08:00 – 14:00
Zaterdag: 07:00 – 16:00

Laren:
Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 – 14:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd en willen u bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Daarbij wensen wij u, ook namens onze medewerkers, een mooie jaarwisseling en een gezond 2024 toe!

Met vriendelijke groeten,
Saskia, Bart en Wim van de Kletersteeg

Deel:

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.