Nieuwsbrief voorjaar 2022

Beste broodliefhebber,

Verbouwing:

Vanaf  28 t/m 31 maart zal er in onze winkel een kleine verbouwing gaan plaats vinden. Tijdens de verbouwing zullen wij volgens onze normale openingstijden geopend zijn, in onze “noodwinkel” aan de zijkant van onze bakkerij.( Bieshaarlaan)

Markt ontwikkelingen:

Zoals u misschien heeft vernomen in de media staat de beschikbaarheid  van graan wereldwijd behoorlijk onder druk, ook de prijs van grondstoffen en energie zijn enorm gestegen. Tevens is er een groot te kort aan gekwalificeerde bakkers.

Om de bovenstaande uitdagingen vorm te geven, is een duurzaam productie proces essentieel.  Daarom wordt ons gehele brood assortiment PREMIUM (vloer) BROOD 0.0. 

Vanaf 1 april  wordt PREMIUM (vloer) BROOD 0.0 de gedurende de gehele dag afgebakken, zodat wij  de benodigde broden beter kunnen afstemmen op uw vraag.  De derving zal hierdoor tot het minimum kunnen worden beperkt, het vakmanschap van onze bakkers wordt duurzaam benut.

Hierdoor zullen wij per 28 maart gaan stoppen met het maken van ons reguliere busbrood. Het is maatschappelijk en economisch niet meer verantwoord om iedere dag brood te produceren, wat uiteindelijk door de waan van de dag te veel of te weinig blijkt te zijn en voedselverspilling tot gevolg heeft.

Brood snijden:

Door het brood zelf te snijden ervaart u de kwaliteit van het ambacht. Het brood blijft beter intact en droogt minder snel uit. Omdat BROOD 0.0  een echt natuur product is en zuurstof nodig heeft, verpakken wij onze broden in een papieren broodzak, zodat het haar authentieke smaak kan behouden. Onze papieren broodzakken zijn ook geschikt om het brood mee in te vriezen. Achtergrondinformatie over ons brood en het refreshen hiervan, kunt u vinden op de achterzijde van de broodzak. Uiteraard kunnen wij het brood ook op maat voor u snijden.
Wanneer u er voor kiest om uw brood zelf te snijden, verkopen wij nu ook snijplanken, broodmessen en natuurlijk onze katoenen Kletersteeg broodtassen. 

PIN betalen:

Vanaf 1 april kunt u alleen nog met PIN bij ons in de winkel betalen.
Omdat onze medewerkers zowel onze producten voor u afbakken, deze inpakken en kassa-handelingen verrichten vinden wij deze combinatie vanuit hygiënisch oogpunt onverantwoord. Ook de veiligheid van onze medewerkers speelt hierin mee. 

De cirkel is rond:

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het graag van u.

Met warme bakkers groet,
Namens ons Team
Familie van de Kletersteeg

Deel:

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.