Saskia

Saskia van de Kletersteeg

Saskia

Van jongs af aan wilde ik samen met mijn broer al graag meehelpen in de bakkerij. Het begon met bolletjes inpakken en schoonmaken op zaterdag. De oudste van het gezin mocht als eerste beginnen. Helaas was ik dat niet. ‘Hoe eerder, hoe beter”, dacht ik! Want ik wilde ook graag met de grote jongens meedoen.

Toen ik ouder werd, hielp ik mee in de banketbakkerij met het maken van de roombroodjes en het vruchtengebak. Toen wist ik het helemaal zeker, ik wilde banketbakker worden. Na de middelbare school ben ik naar de bakkersvakschool in Wageningen gegaan. Na bij verschillende bedrijven stage te hebben gelopen in Wijk bij Duurstede, Blaricum en Den haag, ben ik in 2016  “thuis” in de bakkerij gaan werken.

Het mooiste aan mijn vak vind ik, dat ik elke dag met de beste grondstoffen en vakmanschap mooie banket producten mag maken. Als klanten blij de winkel uitgaan dan heb je toch het mooiste vak wat er is! De decembermaand is de drukste, maar wel de gezelligste tijd van het jaar. Het is echt team work om met z’n allen zoveel verschillende producten in korte tijd te kunnen maken.

Deel:

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.