Saskia

Saskia van de Kletersteeg

Saskia

Van jongs af aan wilde ik samen met mijn broer al graag meehelpen in de bakkerij. Het begon met bolletjes inpakken en schoonmaken op zaterdag.

Toen ik ouder werd, hielp ik mee in de banketbakkerij met het maken van de roombroodjes en het vruchtengebak, daar had ik veel plezier in!
Na de middelbare school ben ik naar de bakkersvakschool in Wageningen gegaan. Na bij verschillende bedrijven stage te hebben gelopen ben ik in 2016 “thuis” in de bakkerij gaan werken.

In 2021 hebben wij een 2e vestiging geopend in Laren. Een gezellige bakkerswinkel in een karakteristiek pand. Door de ontwikkeling van ons “Brood 0.0” en onze nieuwe winkel in Laren, zijn wij een deel van ons gebaksassortiment gaan betrekken van patisserie De Rouw uit Vught.

Het mooiste aan mijn vak vind ik, dat ik elke dag met de beste grondstoffen mooie producten mag maken. De decembermaand is de drukste, maar wel de gezelligste tijd van het jaar. Het is echt teamwork om met z’n allen zoveel verschillende producten in korte tijd te kunnen maken.

Neem een kijkje in een van onze winkels, en ontdek zelf de kracht van puur natuur!

Deel:

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.