Wim

Wim

Van de Kletersteeg is een echte bakkersfamilie. Mijn vader heeft het vak geleerd van zijn vader in Hooglanderveen en is samen met mijn moeder in 1961 een eigen bakkerij begonnen aan de Zevenhuizerstraat in Hoogland.

Vanaf mijn zesde wist ik dat ik bakker wilde worden en vanaf mijn twaalfde werkte ik in het weekend mee in het bedrijf. Eén van de eerste keren dat ik mee mocht helpen in de bakkerij, was ik alvast met mijn bakkerspak aan op bed gaan liggen, zodat ik gelijk klaar voor de start was!

Van mijn oudere neef had ik gehoord dat je naar een speciale bakkersschool in Wageningen kon. Dat was toen de MTS. Op 21-jarige leeftijd heb ik daar mijn bakkersdiploma behaald.
Doordat mijn vader een hernia kreeg, ben ik vervroegd uit militaire dienst gekomen. Ik was 22 toen ik in de bakkerij van mijn ouders ben gaan werken om mijn vader te vervangen. Dat beviel zo goed dat ik ben gebleven en er gelijk voor ben gegaan.

Het mooie aan ons vak is dat je nauw betrokken bent bij je klanten en iedere dag lekkere en eerlijke producten voor ze mag maken. Het geeft een waanzinnige kick als je ziet dat mensen terugkomen voor de producten die je zelf met veel passie en liefde hebt gemaakt. Het is topsport om een mooi assortiment brood- en banketproducten te maken. Doordat je doet wat je leuk vind gaat het ook een beetje vanzelf. Ik ben er dan ook trots op dat Bart en Saskia (onze kinderen) interesse hebben het bedrijf voort te zetten.

Deel:

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.