grootsheid van een klein gebakje

Al kennis gemaakt met onze petit fours? Door de grote variatie in keuzemogelijkheden zijn deze o.a. geschikt voor een high tea of een traktatie. Neem een kijkje in ons assortiment en scroll naar beneden om te kijken wat we allemaal nog meer maken in onze banketbakkerij.

Luchtige bavaroise met verse frambozenpuree afgewisseld met 2 laagjes cake.

Een luchtige bavaroise met cassis-bessen die wij zelf pureren.

De bavaroise bestaat uit laagjes met chipolata vulling, bitterkoekjes en amarenekersen. Bekleed met Lübecker marsepein.

Een zachte slagroom vulling, gevuld met hazelnoot en vanille en bekleed met Lübecker marsepein.

3 laagjes cake, 2 laagjes slagroom en een laagje frambozen-bosbessen confiture, de onderkant is aangezet met pure Callebaut hagelslag.

Een zachte vanille bavaroise op basis van mascarpone, gedecoreerd met schuim.

Van petit four tot
Slagroom truffel

In de banketbakkerij maken wij vrijwel alles zelf. Van petit four tot slagroom truffel. Wij onderscheiden ons door elke dag verse producten te maken met de beste ingrediënten, gebruik makend van ons vakmanschap. Hierdoor krijgen onze producten een authentieke smaak.

Slagroom truffels
EN pindarotsjes

Slagroom truffels worden stuk voor stuk opgespoten. De truffels eerst goed gekoeld en daarna door 70% pure Callebaut chocola gehaald. Vervolgens worden de truffels door de cacaopoeder gerold en zijn ze klaar om naar de winkel te gaan.

De chocolade pindarotsjes bereiden we met pinda’s die we in de oven roosteren voor een perfecte kleur en smaak. Na het roosteren rollen we ze door een klein beetje zout. De pinda’s worden gemengd met verwarmde Callebaut chocolade en stuk voor stuk, met de hand geschept. De pindarotsjes worden gekoeld zodat de chocolade de juiste hardheid krijgt.

Winnaar Amandelspeculaas Provincie Utrecht 2020

Bij de jaarlijkse speculaas vakwedstrijd zijn wij, zowel door een consumentenpanel, als door de vakjury, verkozen tot beste amandelspeculaas bakker van de provincie Utrecht 2020.

Onze speculaasjes worden met echte roomboter en liefde bereid.

Ons speculaasrecept is al vier generaties in de familie, en daar zijn wij trots op!

Bekijk ons Seizoens­assortiment

Wij hechten veel waarde aan tradities. Zo maken wij in de feestelijke seizoenen van het jaar, de meest traditionele producten, op ambachtelijke en originele wijze.

In Hoogland wordt echt Carnaval gevierd. Daarom hebben wij de carnavalskneiter in het leven geroepen, een soes gevuld met Zwitserse room – een combinatie van gele room en slagroom – en vervolgens door de fondant gehaald met allemaal gezellige kleurtjes.

Overheerlijk broodhaantjes en suikerhaantjes, met de hand gerold. Onze klassieke paasslof is het lekkerst door een sneetje stol met de spijs te besmeren en een dun laagje roomboter erover. Mmmmm….
Van Callebaut chocolade maken we verschillende paasfiguren.

Vorstelijk oranjegebak zoals de oranjekneiter en oranje-tompoucen. De gele room koken wij natuurlijk zelf met echte vanille.
Onze tompoucen worden bereid met 3 lagen bladerdeeg, 2 dunne laagjes witte chocolade (zodat de tompouce lekker krokant blijft) en 2 lagen gele room. De bovenkant toppen wij af met oranje fondant.

Onze exclusieve chocoladeletters van Callebaut chocolade worden door de banketbakkers gemaakt.
Versgebakken speculaas, klassieke amandelstaaf van roomboter bladerdeeg gevuld met 100% zuivere amandelspijs voor de onderscheidende smaak, die u van ons gewend bent. Heerlijk in combinatie met een lekker kopje koffie of thee.

Voor de gezelligste dagen van het jaar maken wij graag een heerlijk assortiment voor u: kerst-petit-fours, kerststol, roomboter amandel kerstkrans en kerst tulband. Ook voor ontbijt, brunch of diner: gehaktstaven met 100% rundvlees van Slagerij Van Twillert of brunchbolletjes die u zelf kunt afbakken voor de ultieme versbeleving.

Onze oliebollen en appelsoufflés worden volgens de ouderwets recept gemaakt, zonder mix. Wij maken oliebollen met en zonder krenten en rozijnen en natuurlijk onze specialiteit: de cranberry oliebol. De cranberry oliebol is lekker luchtig, gevuld met rozijnen en cranberry’s en afgewerkt met een laagje kaneelsuiker.