Ook om lekker te snoepen bent u bij ons aan het juiste adres

Heeft u al kennis gemaakt met onze gevulde koeken? Het werken met zuivere grondstoffen, echte amandelspijs, scharrelei en roomboter maakt dat onze gevulde koek zo’n karakteristieke smaak heeft.

Banket assortiment

Verschillende banketproducten maken wij zelf bijvoorbeeld onze appeltaarten, diverse amandelschijven, boterkoek, en pindarotsjes. Verder wordt ons taart- en gebakassortiment gemaakt door patisserie De Rouw uit Vught. Patisserie de Rouw is ook een familie bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Slagroom truffels
EN pindarotsjes

Slagroom truffels worden stuk voor stuk opgespoten. De truffels eerst goed gekoeld en daarna door 70% pure Callebaut chocola gehaald. Vervolgens worden de truffels door de cacaopoeder gerold en zijn ze klaar om naar de winkel te gaan.

De chocolade pindarotsjes bereiden we met pinda’s die we in de oven roosteren voor een perfecte kleur en smaak. Na het roosteren rollen we ze door een klein beetje zout. De pinda’s worden gemengd met verwarmde Callebaut chocolade en stuk voor stuk, met de hand geschept. De pindarotsjes worden gekoeld zodat de chocolade de juiste hardheid krijgt.

Winnaar Amandelspeculaas Provincie Utrecht 2020

Bij de jaarlijkse speculaas vakwedstrijd zijn wij, zowel door een consumentenpanel, als door de vakjury, verkozen tot beste amandelspeculaas bakker van de provincie Utrecht 2020.

Onze speculaasjes worden met echte roomboter en liefde bereid.

Ons speculaasrecept is al vier generaties in de familie, en daar zijn wij trots op!

Bekijk ons Seizoens­assortiment

Wij hechten veel waarde aan tradities. Zo maken wij in de feestelijke seizoenen van het jaar, de meest traditionele producten, op ambachtelijke en originele wijze.

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.