grootsheid van een klein gebakje

Al kennis gemaakt met onze petit fours? Door de grote variatie in keuzemogelijkheden zijn deze o.a. geschikt voor een high tea of een traktatie. Neem een kijkje in ons assortiment en scroll naar beneden om te kijken wat we allemaal nog meer maken in onze banketbakkerij.

Van petit four tot
Slagroom truffel

In de banketbakkerij maken wij vrijwel alles zelf. Van petit four tot slagroom truffel. Wij onderscheiden ons door elke dag verse producten te maken met de beste ingrediënten, gebruik makend van ons vakmanschap. Hierdoor krijgen onze producten een authentieke smaak.

Slagroom truffels
EN pindarotsjes

Slagroom truffels worden stuk voor stuk opgespoten. De truffels eerst goed gekoeld en daarna door 70% pure Callebaut chocola gehaald. Vervolgens worden de truffels door de cacaopoeder gerold en zijn ze klaar om naar de winkel te gaan.

De chocolade pindarotsjes bereiden we met pinda’s die we in de oven roosteren voor een perfecte kleur en smaak. Na het roosteren rollen we ze door een klein beetje zout. De pinda’s worden gemengd met verwarmde Callebaut chocolade en stuk voor stuk, met de hand geschept. De pindarotsjes worden gekoeld zodat de chocolade de juiste hardheid krijgt.

Winnaar Amandelspeculaas Provincie Utrecht 2020

Bij de jaarlijkse speculaas vakwedstrijd zijn wij, zowel door een consumentenpanel, als door de vakjury, verkozen tot beste amandelspeculaas bakker van de provincie Utrecht 2020.

Onze speculaasjes worden met echte roomboter en liefde bereid.

Ons speculaasrecept is al vier generaties in de familie, en daar zijn wij trots op!

Bekijk ons Seizoens­assortiment

Wij hechten veel waarde aan tradities. Zo maken wij in de feestelijke seizoenen van het jaar, de meest traditionele producten, op ambachtelijke en originele wijze.

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.