Bekijk ons Seizoens­assortiment

Wij hechten veel waarde aan tradities. Zo maken wij in de feestelijke seizoenen van het jaar, de meest traditionele producten, op ambachtelijke en originele wijze.

In Hoogland wordt echt Carnaval gevierd. Daarom hebben wij de carnavalskneiter in het leven geroepen, een soes gevuld met Zwitserse room – een combinatie van gele room en slagroom – en vervolgens door de fondant gehaald met allemaal gezellige kleurtjes.

Overheerlijk broodhaantjes en suikerhaantjes, met de hand gerold. Onze klassieke paasslof is het lekkerst door een sneetje stol met de spijs te besmeren en een dun laagje roomboter erover. Mmmmm….
Van Callebaut chocolade maken we verschillende paasfiguren.

Vorstelijk oranjegebak zoals de oranjekneiter en oranje-tompoucen. De gele room koken wij natuurlijk zelf met echte vanille.
Onze tompoucen worden bereid met 3 lagen bladerdeeg, 2 dunne laagjes witte chocolade (zodat de tompouce lekker krokant blijft) en 2 lagen gele room. De bovenkant toppen wij af met oranje fondant.

Onze exclusieve chocoladeletters van Callebaut chocolade worden door de banketbakkers gemaakt.
Versgebakken speculaas, klassieke amandelstaaf van roomboter bladerdeeg gevuld met 100% zuivere amandelspijs voor de onderscheidende smaak, die u van ons gewend bent. Heerlijk in combinatie met een lekker kopje koffie of thee.

Voor de gezelligste dagen van het jaar maken wij graag een heerlijk assortiment voor u: kerst-petit-fours, kerststol, roomboter amandel kerstkrans en kerst tulband. Ook voor ontbijt, brunch of diner: gehaktstaven met 100% rundvlees van Slagerij Van Twillert of brunchbolletjes die u zelf kunt afbakken voor de ultieme versbeleving.

Onze oliebollen en appelsoufflés worden volgens de ouderwets recept gemaakt, zonder mix. Wij maken oliebollen met en zonder krenten en rozijnen en natuurlijk onze specialiteit: de cranberry oliebol. De cranberry oliebol is lekker luchtig, gevuld met rozijnen en cranberry’s en afgewerkt met een laagje kaneelsuiker.

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.