Banketbakkerij - proces

In de banketbakkerij maken wij vrijwel alles zelf. Van gevulde koeken tot vanille mousse. Wij koken zelf onze gele room, gebruiken verse scharreleieren en kopen de beste slagroom in. Door bijvoorbeeld zelf de karamel te maken krijg je echt een authentieke smaak aan het product. Wij onderscheiden ons door elke dag verse producten te maken met de beste ingrediënten en vakmanschap. Vers fruit kan dan natuurlijk niet ontbreken.

Slagroom truffels worden stuk voor stuk opgespoten daarna laten wij de truffels goed koud worden, zodat zij erna door de 70% pure Callebaut chocola gehaald kunnen worden. Vervolgens worden de truffels door de cacaopoeder gerold. Daarna zijn ze klaar om naar de winkel te gaan.

De chocolade pindarotsjes worden bereidt met pinda’s die we zelf in de oven roosteren, zodat ze de perfecte kleur en smaak krijgen. Na het roosteren rollen we ze door een klein beetje zout. Nadat de pinda’s geroosterd en de Callebaut chocolade op de gewenste temperatuur is, kunnen wij beginnen. De pinda’s worden gemengd met de chocolade, en vervolgens stuk voor stuk, met de hand geschept. Wij laten de pindarotsjes dan nog heel even buiten de koeling staan, zodat ze iets stevig worden, en dan gaan ze 5 min. in de koelkast zodat de chocolade de juiste hardheid krijgt.

Wist U dat?

Wij maar 8% suiker gebruiken in onze slagroom.

Let op!

Onze lactosevrije gebakjes en het glutenvrije gebak wordt niet in een speciale ruimte gemaakt dus er kunnen sporen van melk/gluten aanwezig zijn.

contact

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.